Ungdomsfest

Dj til Ungdomsfest

Mangler du en DJ og et mobildiskotek, der kan løfte taget til din ungdomsfest? Vi er hos NexusEvent en række af forskellige DJ’s med mere end 15 års erfaring i branchen, og vi kan hver især tilbyde noget helt særligt som underholdning til ungdomsfest. Vi tager os af fester i København og på resten af Sjælland, men vi kan også klare Fyn og Jylland.

Vi tilbyder alt det nyeste inden for både udstyr og musik, og uanset om der kommer 20 eller 3000 festglade unge, kan vi sikre den optimale lyd, det optimale lys og den optimale stemning. Vi lytter også til dig angående både specifikke sangønsker samt musikgenrer, fordi det er din ungdomsfest på dine betingelser.

Ungdomsfest med dedikeret professionel DJ

Når du har fortalt os nærmere om din ungdomsfest, vil vi håndplukke en DJ egnet til arrangementet. Vores DJ’s er alle stærkt kompetente ud i hver deres område, og derfor tildeler vi din fest den DJ, der spiller musik og underholder bedst ud fra dine behov. Vi sender ikke bare en 18-årig med en brugt bærbar – du får en erfaren DJ med alt, hvad der hører til af mikserpult, højtalere med kæmpe bas og stort lysshow.

Afhængig af dine ønsker kan vi både til- og fravælge lysshow. For at få den fulde oplevelse anbefaler vi naturligvis et tilhørende lysshow, men nøjes du blot med musikken, vil vi gå all-in på den. Har din ungdomsfest et tema eller andet, der stiller lignende tunge krav til musiktypen, skal vi blot informeres om dette – og så vil DJ’en sammensætte den helt rigtige playliste.

Skal vi også sætte gang i din fest?

Læg en besked til os HER og få et helt uforpligtende tilbud på netop din ungdomsfest. Vedlæg gerne noter om festen. Det kan være i forhold til både alder, temaer, musikønsker eller blot generelle spørgsmål til vores show. Vi vil forsøge at besvare beskeden inden for 24 timer med vores bud på, hvad vi som DJ og mobildiskotek kan udrette til din ungdomsfest.

Bliv ringet op og få et tilbud inden for 24 timer