Studenterfest

Dj til din Studenterfest

Vil du fejre din afsluttende studentertid med manér? Hos NexusEvent ved vi, hvor meget det betyder for dig at blive student, og derfor kan vi tilbyde dig et eksklusivt show med personlig DJ til lige netop din studenterfest. Vi kører gerne København og Sjælland tyndt for at kunne give dig en god afslutning på en af de mest skelsættende tider i dit liv. Skal arrangementet foregå på Fyn eller i Jylland, ser vi også gerne helt uforpligtende, hvad vi kan tilbyde dig.

Det vigtigste for os er, at du får en studenterfest, der kan være med til at definere dine minder om en god tid i godt selskab. Derfor udvælger vi specifikt vores DJ efter din favoritmusik, når vi går i nærmere dialog om arrangementet. Vi har mere end 15 års erfaring med DJ og underholdning til studenterfest, og vi kan helt sikkert også skræddersy et program til dig.

Underholdning til studenterfest for både familie og venner

Uanset om du ønsker DJ til din studenterfest for din familie, venner eller begge dele, finder vi den helt rigtige musik og sætter den nødvendige stemning. Vores underholdning til studenterfest varierer alt efter publikummet, og derfor vil vi igennem dialog med dig sikre os tilstrækkeligt med information om din studenterfest til, at vores DJ kan give dig det bedste show ud fra dine betingelser.

Og det kan vi blandt andet også, fordi vores DJ’s er professionelle mænd, der ikke bare kommer med en bærbar og en standard spilleliste. Vi bringer mikserpult og alt, hvad der hører til med højtalere og ledninger – du skal bare sørge for at nyde din fest. Ønskes der lysshow, eventuelt til et dansegulv, kan dette også arrangeres gennem os som underholdning til studenterfest.

Vær medbestemmende for showet

Du har mulighed for at have indflydelse på, hvad vi skal spille, samt hvordan aftenen skal forløbe som helhed. Er der små indslag eller andet, som kræver særlig eller ingen musik, skal vores DJ blot gøres opmærksom på det, og så vil han tilpasse sig. Med andre ord: Du får underholdning til studenterfest helt efter dit hoved.

Skal vi levere musik, personlig DJ og god stemning til din studenterfest? Skriv til os HER – vi vender tilbage inden for 24 timer.

Bliv ringet op og få et tilbud inden for 24 timer