Skolefest

Dj til skolefest

Mangler I musik og underholdning til skolefest? Hos NexusEvent kan vi både levere lys, lyd og DJ gennem vores mobildiskotek, der kommer ud til alle skoler i København og på resten af Sjælland. Har I et helt særligt ønske om at få os til Jylland eller Fyn, ser vi også gerne, hvad vi kan gøre for jer.

Som underholdning til skolefest leverer vi musik tilpasset til lejligheden. Har skolefesten altså et særligt tema, eller er der generelle krav til musik og genre, vil vores DJ med mere end 15 års erfaring give jer musik og lysshow efter behov. Igennem løbende dialog med os vil vi sammen sikre os, at skolefesten forløber som planlagt – og vi skal naturligvis nok selv rydde op efter os.

DJ til skolefest – sæt stemningen uden at røre en finger

Vi kommer selv ud og sætter op vores udstyr op og forventer ikke andet end blot et område med tilgang til strøm. Herefter sætter vi det planlagte show på og udfører det efter jeres hoved. Er der altså tidspunkter, hvor musikken skal dæmpes, tilpasses eller helt slukkes, skal vores DJ blot informeres om det, og så vil han sørge for det.

Når vi udvælger vores DJ til underholdning til skolefest, sker det ud fra jeres behov. Vi har tilknyttet en længere række af DJ’s med hver sine spidskompetencer. Derfor er det vigtigt for os at få så mange informationer om skolefesten som overhovedet muligt, fordi vi tilpasser og designer showet så nøje, som vi gør.

Hør uforpligtende, hvordan vi vil gøre med jeres skolefest

Det er ganske omkostningsfrit at få et tilbud på DJ og underholdning til skolefest. Fortæl os nærmere om jeres tanker vedrørende arrangementet, og så vil vi inden for 24 timer vende tilbage med vores forslag til, hvordan showet bedst løber af stablen.

Du finder vores kontaktformular HER.

Bliv ringet op og få et tilbud inden for 24 timer