Gymnasiefest

Dj til gymnasiefest

Sidder du i festudvalget, og har du fået til opgave at skaffe DJ, lyd og lysshow til den næste gymnasiefest? Hos NexusEvent har vi et mobildiskotek med de rette redskaber og DJ’s til at sætte gang i din gymnasiefest. Vi har tidligere blandt andet leveret musik og underholdning til Roskilde Gymnasium, Slagelse Handelsskole og Sorø Akademi, men vi klarer også gymnasiefester på resten af Sjælland og i København i særdeleshed. I særlige tilfælde kan vi også gøre undtagelser og tage turen til både Fyn og Jylland.

Med mere end 15 års erfaring som DJ og mobildiskotek ved vi, hvad den gode gymfest kræver. Vi sætter selv vores udstyr op og pakker sammen, når showet er ovre. Er der et særligt tema til festen, som kræver passende musik, sørger vores DJ’s for at integrere sangene eller genrerne på bedste vis.

Både lyd- og lysshow i ét mobildiskotek

Når vi sætter op til en gymnasiefest, gør vi det med manér. Og det involverer et lyd- samt lysshow udover det sædvanlige. Dansegulvet skal ikke være oplyst af store, overdøvende lamper og laboratorieinspirerede lysstofrør – det kræver derimod de rigtige flashende lys til at komplimentere stemningen og musikken.

Ønskes lysshow ikke, kan det naturligvis fravælges. Som udgangspunkt anbefaler vi dog, at man får helhedsoplevelsen til en gymnasiefest, hvor der kommer mange hundrede elever. Alt efter tema og type af gymnasiefest vælger vi vores bedst egnede DJ, der står for underholdningen aftenen ud.

Vi giver dit gymnasium hele pakken

Gymnasiefester skal være noget helt særligt, og de skal helst overgå hinanden fra fest til fest. Vores DJ’s kender til alt, hvad det kræver, når en fest af så store proportioner skal organiseres og udføres. Vi kører kontinuerlig dialog med jer, så begge parter er helt med på, hvordan aftenen kommer til at forløbe.

Skal vores DJ gøre jeres fest til en rigtig gymnasiefest? Skriv til os HER, og så vil vi vende tilbage med et konkret og uforpligtende tilbud inden for et døgn.

Bliv ringet op og få et tilbud inden for 24 timer