Privatfest

Dj til Privatfest

Skal du stå for musik eller underholdning til privatfest? Vi kan hos NexusEvent levere mobildiskotek med DJ, pult og alt i form af lyd og lys hjem til dig eller et selskabslokale. Uanset antallet af deltagere til din fest kører vi gerne vores mobildiskotek ud til dig, sætter udstyret op og leverer det brag af en fest, som dig og dine gæster fortjener. Vi kører til København og hele Sjælland, og har du en specifik forespørgsel til en privatfest i Jylland eller på Fyn, ser vi gerne, hvad vi kan gøre for dig.

Vores DJ leverer alle de største musikhits fra nu og dengang, kombineret med personlige ønsker som underholdning til privatfest. Har du altså specifikke kunstnere, genrer eller sange, som du gerne vil have spillet, skal du blot gøre os opmærksom på det op til festen. Så vil vi sørge for, at det hele er klar til festen.

Mobildiskotek til din fest med professionel DJ

Når vi sender vores DJ ud, får du mere end bare en autogenereret spilleliste på en laptop. Vi har mere end 15 års erfaring med at sætte gang i privatfesten, og alt efter dit arrangement udvælger vi også den af vores tilknyttede DJ’s, der egner sig bedst til opgaven. Jo mere information vi derfor kan få om din privatfest, jo mere personlig og mindeværdig kan vi gøre din aften – og nat.

Uanset om gennemsnitsalderen er 16 eller 55, sørger vores DJ i vores mobildiskotek for, at du får underholdning til privatfest, du sent vil glemme. Vi skræddersyr aftenen efter dine behov for at sikre, at festen bliver akkurat, som du ønsker. Er der altså indslag i løbet af aftenen, skal du blot gøre vores DJ opmærksom på det, og han vil finde noget passende musik eller helt slukke om nødvendigt.

Få et tilbud til din privatfest helt uforpligtende

Ingen fest er for stor eller for lille til os. Vores mobildiskotek kan udstyres med alt det nødvendige udstyr, uanset om det er for 10 eller 3000 mennesker.

Vil du have et tilbud på underholdning til privatfest, før du tager en beslutning? Smid os en besked i vores kontaktformular HER med alt, hvad du kan fortælle om dit arrangement, og så vil vi vende tilbage til dig med et tilbud inden for 24 timer.

Bliv ringet op og få et tilbud inden for 24 timer