Julefrokost

Dj til Julefrokost

Årets julefrokost bliver altid et brag, uanset om det er med familien, vennerne eller arbejdet. Hos NexusEvent har vi mere end 15 års erfaring med at levere musik og generel underholdning til julefrokost, og vores udvalgte DJ medbringer både godt humør og det helt rigtige musik med både klassiske festnumre samt juleklassikere, der kan synges med på. Vi medbringer alt udstyr og sætter det op selv – du skal blot åbne snapsen og nyde aftenen.

DJ til julefrokost – du kan være med til at sætte dagsordenen

Det er din fest og din underholdning til julefrokost, og derfor har du naturligvis hos os medbestemmelse for, hvordan eftermiddagen, aftenen og eventuelt natten skal forløbe. Vores DJ medbringer både de traditionelle julefestnumre, men han kommer også med helt klassisk festmusik afhængig af publikummet. Vores musiske underholdning til julefrokost afhænger nemlig også af de deltagende, fordi vi skræddersyr en spilleliste alt efter, hvem der kommer.

Er det altså en julefrokost for unge, medbringer vi typisk nutidig festmusik, men er publikummet ældre, spiller vores DJ noget andet mere passende musik – såfremt det ønskes. Uanset målgruppen kan vi dog garantere, at der vil være sing-along julesange i løbet af aftenen. Vi har tilknyttet en række af forskellige DJ’s med forskellige spidskompetencer, og derfor er din julefrokost heller ikke noget, vi ikke kan stå for musik til.

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud

Vi sender ikke bare en knægt med en bærbar afsted – du får en fuldblods DJ med masser af erfaring inden for underholdning til julefrokost. Vi leverer både lyd, lys og højt humør og giver plads til diverse typiske julefrokostindslag som pakkespil, små lege samt andet. Vores DJ kan både tilpasse musikken eller slukke det – det er op til dig.

Vil du høre, hvad vi kan gøre for dig? Læg os en besked HER med informationer om dit arrangement, og så vil vi forsøge at besvare dig inden for 24 timer.

Bliv ringet op og få et tilbud inden for 24 timer