Børneunderholdning

Dj til Børneunderholdning

Mangler du musik og underholdning til at holde børnene beskæftiget?
Hos NexusEvent er vi specialister i at finde passende musik som børneunderholdning til både store og små arrangementer. Jeg, Claus Flid, er selv far og har undervist på en ungdomsskole i 6 år, og det vil være mig, der kommer til at stå for at finde den helt rigtige passende musik, så vi kan sætte den bedste stemning.

Jeg kører hovedsageligt i København og på Sjælland for at levere børneunderholdning til diverse arrangementer, men har du en særlig forespørgsel fra Jylland eller Fyn, ser jeg gerne, hvad jeg kan gøre for dig.

Tilpasset børneunderholdning fra Dj med erfaring

Jeg tilpasser showet, så det både passer til aldersgruppe og mere specifikke krav. Som far ved jeg godt, at der er forskel på om barnet er 5 eller 9, og derfor får du børneunderholdning skræddersyet til netop din situation. Du kan være medbestemmende for, hvilke sange jeg skal spille, og hvilke genrer vi skal holde os til. Alle børn er forskellige, og jo mere konkret du kan fortælle om dit event, jo bedre kan jeg optimere underholdningen.

Jeg tilbyder nemlig ikke bare et standardshow, men jeg leverer forskellig børneunderholdning fra gang til gang. Jeg sørger for at integrere alle børnene for først og fremmest at sikre, at ingen føler sig udenfor, men samtidig også for at skabe den optimale stemning til arrangementet.
Jeg ved selv som forælder, hvor vigtigt det er, at ens barn er socialt tilpas – og det er jeg en garanti for.

Hør, hvad jeg specifikt kan tilbyde dig – helt uforpligtende

Vil du høre mere om, hvad jeg kan lave af børneunderholdning til netop dit arrangement? Skriv til mig HER og tilføj så mange informationer som overhovedet muligt omkring dit forestående event. Så vil jeg sætte et program sammen med mine forslag til, hvordan vi på bedste vis sætter det helt rigtig show op. Herefter kan du tilføje kommentarer og ønsker, og på den måde kan vi få det bedste slutresultat.

Bliv ringet op og få et tilbud inden for 24 timer